FARUK BAŞARAN'IN LİSTE BAŞI OLMASI BEKLENİYOR

Siyaset 19.07.2020 - 11:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

FARUK BAŞARAN'IN LİSTE BAŞI OLMASI BEKLENİYOR

KH/CEMGİZYUCAK Olası bir erken seçimde CHP'den milletvekili ithal etmeye gerek kalmadan seçimlere katılmak hakkını kazanmak için il ve ilçe kongrlerinin tamamlama gayretinde olan  Gelecek Partisi kongre süreçlerini hızlandırdı.. Kocaeli'de tüm hazırlıklarını tamamlayan Gölcük ilçe teşkilatı kongre yapmak için seçim kuruluna başvuruyor.. Yapılacak olan ilk genel seçimde Gelecek Partisi Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı olması beklenen İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Ömer Uçar, İlçe Koordinatörleri Fatih Büyükavcı ve Salih Şenozan, yönetim kurulu üyesi Ayşenur Güden  il kadın kolları başkanı Nurşen Çil ve başkan yardımcısı Esra Yeşil ile birlikte Gölcük ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’ndeki ilçe teşkilatında başkan Kadriye Güner ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Gelecek Partisi kurmayları teşkilatlanma çalışmaları, kongre süreci ve ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. Gölcük ilçe başkanı Kadriye Güner’den gelinen nokta hakkında bilgi alan il başkanı Ömer Faruk Başaran, “Kadriye hanıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gelinen nokta memnuniyet verici. Olağanüstü zor koşulların yaşandığı bir dönemde ilçe teşkilatı kurup kongreye hazır hale getirdi. Ramazan ayında da gıda yardımları, maske dağıtımı ve ilçenin genel sorunlarını da takip ederek muhalefet görevini yerine getirdi. Her yerin kapalı olduğu, sokağa çıkmanın bile mümkün olmadığı süreçte Kadriye hanım daha ne yapsın” dedi. Başkan Başaran’ın ilçe başkanı Kadriye Güner’e hediye takdim ettiği ziyaret geç saatlere kadar süren toplantıyla devam etti.

KH/CEMGİZYUCAK Olası bir erken seçimde CHP'den milletvekili ithal etmeye gerek kalmadan seçimlere katılmak hakkını kazanmak için il ve ilçe kongrlerinin tamamlama gayretinde olan  Gelecek Partisi kongre süreçlerini hızlandırdı.. Kocaeli'de tüm hazırlıklarını tamamlayan Gölcük ilçe teşkilatı kongre yapmak için seçim kuruluna başvuruyor..

Yapılacak olan ilk genel seçimde Gelecek Partisi Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı olması beklenen İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Ömer Uçar, İlçe Koordinatörleri Fatih Büyükavcı ve Salih Şenozan, yönetim kurulu üyesi Ayşenur Güden  il kadın kolları başkanı Nurşen Çil ve başkan yardımcısı Esra Yeşil ile birlikte Gölcük ilçe teşkilatını ziyaret etti. Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’ndeki ilçe teşkilatında başkan Kadriye Güner ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Gelecek Partisi kurmayları teşkilatlanma çalışmaları, kongre süreci ve ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında görüş alışverişlerinde bulundu.

Gölcük ilçe başkanı Kadriye Güner’den gelinen nokta hakkında bilgi alan il başkanı Ömer Faruk Başaran, “Kadriye hanıma başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gelinen nokta memnuniyet verici. Olağanüstü zor koşulların yaşandığı bir dönemde ilçe teşkilatı kurup kongreye hazır hale getirdi. Ramazan ayında da gıda yardımları, maske dağıtımı ve ilçenin genel sorunlarını da takip ederek muhalefet görevini yerine getirdi. Her yerin kapalı olduğu, sokağa çıkmanın bile mümkün olmadığı süreçte Kadriye hanım daha ne yapsın” dedi. Başkan Başaran’ın ilçe başkanı Kadriye Güner’e hediye takdim ettiği ziyaret geç saatlere kadar süren toplantıyla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.