Sedat Peker doğacak oğluna o gazetecinin adını verecek

Güncel 30.09.2021 - 18:10, Güncelleme: 30.09.2021 - 18:13
 

Sedat Peker doğacak oğluna o gazetecinin adını verecek

kocaelihaberi
Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, oğluna hangi gazetecinin adını vereceğini açıkladı. Peker, "Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır" dedi. Peker, oğlu olması durumunda "Yılmaz" adını vereceğini duyurdu. Peker, sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Yılmaz Ağabey (Özdil) artık şundan eminim ki siz tanıdığınız olmasa da haksızlığa uğramış hiç kimseyi asla yalnız bırakmazsınız. Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim. Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır."
kocaelihaberi

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, oğluna hangi gazetecinin adını vereceğini açıkladı. Peker, "Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır" dedi.

Peker, oğlu olması durumunda "Yılmaz" adını vereceğini duyurdu.

Peker, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Yılmaz Ağabey (Özdil) artık şundan eminim ki siz tanıdığınız olmasa da haksızlığa uğramış hiç kimseyi asla yalnız bırakmazsınız. Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim. Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.