EYVAH EYVAH BELEDİYE BAŞKANI DARICA'DA

Dünya 22.01.2021 - 18:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EYVAH EYVAH BELEDİYE BAŞKANI DARICA'DA

KOCAELİ HABERİ Ünlü oyuncu Ata Demirer'in "EYVAH EYVAH" sinema filmi ile meşhur ettiği Geyikli'nin Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu Darıca'ya geldi.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "İlçemizi ziyarete gelen Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve Tulga Terzioğlu'nu ziyaret ederek kendileriyle sohbet ettik. Değerli belediye başkanımıza ve Tulga beye misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu

KOCAELİ HABERİ Ünlü oyuncu Ata Demirer'in "EYVAH EYVAH" sinema filmi ile meşhur ettiği Geyikli'nin Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu Darıca'ya geldi..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu ziyareti sosyal medyadan "İlçemizi ziyarete gelen Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve Tulga Terzioğlu'nu ziyaret ederek kendileriyle sohbet ettik. Değerli belediye başkanımıza ve Tulga beye misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.