EYT GEBZE'DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Yaşam 26.01.2020 - 17:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EYT GEBZE'DEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze şübesi Elazığı ve Malatya depremzedelere yardım seferberliği  EYT GEBZE Derneğinden Depremzedelere Destek..  Gebze EYT Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği, Elazığ ve civar illerde meydana gelen deprem dolayısı ile afet bölgesi için yardım kampanyası başlattı. Elazığ ve civar illerde meydana gelen ve can kaybının yaşandığı depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına Gebze Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği de katıldı. Gebze Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elazığ ilimizde ne yazık ki üzücü bir deprem faciası yaşanmıştır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Elazığlı hemşehrilerimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.   İhtiyaç duyulan en temel gereksinimleri olan Isıtıcı, battaniye ve benzeri malzemeler konusunda dernek olarak üyelerimizden ve duyarlı vatandaşlarımızdan Kampanyaya katılımlarını bekliyoruz.  Yardım kampanyamız 28 Ocak Salı gününe kadar devam edecektir. vatandaşlarımız 0537 881 69 71 nolu telefon numarasından bizlere ulaşarak yardım malzemelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Gün paylaşma günüdür.  Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan TEL: 05335734720 Başkan Yardımcısı Gürcan Yüceak TEL: 05346516164 Sayman Özgür Kotan TEL:05378816971 Genel Sekreter Selçuk Süzen TEL: 05345804230 ADRES: Mustafapaşa Mah. Şehit Yılmaz Argon Cad. No. 116/E Gebze/Kocaeli

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze şübesi Elazığı ve Malatya depremzedelere yardım seferberliği 

EYT GEBZE Derneğinden Depremzedelere Destek.. 

Gebze EYT Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği, Elazığ ve civar illerde meydana gelen deprem dolayısı ile afet bölgesi için yardım kampanyası başlattı.

Elazığ ve civar illerde meydana gelen ve can kaybının yaşandığı depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına Gebze Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği de katıldı. Gebze Emeklikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Nuh Erdoğan başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elazığ ilimizde ne yazık ki üzücü bir deprem faciası yaşanmıştır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm Elazığlı hemşehrilerimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

İhtiyaç duyulan en temel gereksinimleri olan Isıtıcı, battaniye ve benzeri malzemeler konusunda dernek olarak üyelerimizden ve duyarlı vatandaşlarımızdan Kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. 

Yardım kampanyamız 28 Ocak Salı gününe kadar devam edecektir. vatandaşlarımız 0537 881 69 71 nolu telefon numarasından bizlere ulaşarak yardım malzemelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Gün paylaşma günüdür. 

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği 

Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan TEL: 05335734720

Başkan Yardımcısı Gürcan Yüceak TEL: 05346516164

Sayman Özgür Kotan TEL:05378816971

Genel Sekreter Selçuk Süzen TEL: 05345804230

ADRES: Mustafapaşa Mah. Şehit Yılmaz Argon Cad. No. 116/E Gebze/Kocaeli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.