GEBZE KAYMAKAMINDAN MÜSİAD GEBZE BAŞKANINA ÖZEL ZİYARET

İlçeler 27.01.2022 - 20:56, Güncelleme: 27.01.2022 - 20:56
 

GEBZE KAYMAKAMINDAN MÜSİAD GEBZE BAŞKANINA ÖZEL ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz'a özel işyerinde bir ziyaret gerçekleştirdi.. MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz, Gebze kaymakamı Mustafa Güler ile çektirmiş olduğu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kıymetli Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa Güler Bey iş yerimize ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri için sayın Kaymakamıma teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz'a özel işyerinde bir ziyaret gerçekleştirdi..

MÜSİAD Gebze şübesi başkanı Serkan Beyaz, Gebze kaymakamı Mustafa Güler ile çektirmiş olduğu fotoğraf karesini sosyal medyadan "Kıymetli Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa Güler Bey iş yerimize ziyarette bulundular. Nazik ziyaretleri için sayın Kaymakamıma teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.