ESKİ MÜDÜRÜNDEN ANLAMLI 'ATASAYAN' MESAJI

Yaşam 23.06.2020 - 16:51, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESKİ MÜDÜRÜNDEN ANLAMLI 'ATASAYAN' MESAJI

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında kalp krizinden vefat etti. Bülent Atsayan'ın cenazesi 25.06.2020 perşembe günü, Gebze Çonan Mustafa Paşa camineden ğlle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa defnedilecektir.. ESKİ MÜDÜRÜNDEN ALNLAMLI PAYLAŞIM 1984 yılında SODEP'ten belediye başkanı seçilen Bülent Atasayan'ın göreve Presonel Müdürü olarak başlattığı ve daha sonra Balıkesir Gökçeyazı beldesine CHP'den Belediye başkanı olan Yakup Yılmaz , Bülent Atasayan'ın vefatı üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Yıl 1984 Gebze belediyesin'de memur olurken yanımda,Yıl 2008 siyasete resmi olarak başladığım GÖKÇEYAZI'da yanımda,ilk belediye başkanım,milletvekilim,dara düştüğümde koşup akıl aldığım,GEBZE'de bir-çok ilkleri birlikte yaşadığım ıyi insan duayen siyasetçi,ağabeyim Bülent Atasayan' in vefat ettiğini üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,Oya hanıma çocuklarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum." şeklinde duygularını paylaştı.. Yakup Yılmaz Kocaelihaberi.com'a yaptığı açıklamada "Çok çok üzgünüm. Cenazeye katılmak için Gebze'ye geliyorum" dedi..

KH/CENGİZYUCAK  Kocaeli ve Gebze siyasetinin önemli isimlerinden birisi olan ANAP Kocaeli eski milletvekili ve eski Gebze Belediye Başkanı Bülent Atasayan İzmir Çeşme'de ki yazlığında kalp krizinden vefat etti.

Bülent Atsayan'ın cenazesi 25.06.2020 perşembe günü, Gebze Çonan Mustafa Paşa camineden ğlle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa defnedilecektir..

ESKİ MÜDÜRÜNDEN ALNLAMLI PAYLAŞIM

1984 yılında SODEP'ten belediye başkanı seçilen Bülent Atasayan'ın göreve Presonel Müdürü olarak başlattığı ve daha sonra Balıkesir Gökçeyazı beldesine CHP'den Belediye başkanı olan Yakup Yılmaz , Bülent Atasayan'ın vefatı üzerine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Yıl 1984 Gebze belediyesin'de memur olurken yanımda,Yıl 2008 siyasete resmi olarak başladığım GÖKÇEYAZI'da yanımda,ilk belediye başkanım,milletvekilim,dara düştüğümde koşup akıl aldığım,GEBZE'de bir-çok ilkleri birlikte yaşadığım ıyi insan duayen siyasetçi,ağabeyim Bülent Atasayan' in vefat ettiğini üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,Oya hanıma çocuklarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum." şeklinde duygularını paylaştı..

Yakup Yılmaz Kocaelihaberi.com'a yaptığı açıklamada "Çok çok üzgünüm. Cenazeye katılmak için Gebze'ye geliyorum" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.