ESKİ MİLLETVEKİLİ KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Yaşam 26.09.2020 - 21:15, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESKİ MİLLETVEKİLİ KORONAVİRÜSE YENİK DÜŞTÜ

Gümüşhane Eski Beldiye başkanı, MHP Gümüşhane eski milletvekili  ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAŞ AŞ Genel müdürü Mustafa Canlı yakalandığı COVİD 19 salgınından kurtulamayarak yaşamını yitirdi! Covid nedeni ile Gümüşhane Belediye eski Başkanı ve 25.Dönem Gümüşhane milletvekili, İBB İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı vefat etti. Yaklaşık 15 gündür COVİD 19 salgını nedeni le hastenede tedavi altına alınan ve yoğun bakımda bulunan Mustafa Canlı akşam saatlerinde hayata veda etti

Gümüşhane Eski Beldiye başkanı, MHP Gümüşhane eski milletvekili  ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAŞ AŞ Genel müdürü Mustafa Canlı yakalandığı COVİD 19 salgınından kurtulamayarak yaşamını yitirdi!

Covid nedeni ile Gümüşhane Belediye eski Başkanı ve 25.Dönem Gümüşhane milletvekili, İBB İstaç Genel Müdürü Mustafa Canlı vefat etti.

Yaklaşık 15 gündür COVİD 19 salgını nedeni le hastenede tedavi altına alınan ve yoğun bakımda bulunan Mustafa Canlı akşam saatlerinde hayata veda etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.