ESKİ BAŞKAN HASAN SOBA'DAN VEFA MESAJI

Yaşam 22.12.2020 - 05:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ESKİ BAŞKAN HASAN SOBA'DAN VEFA MESAJI

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti.. Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli İl yönetim Kurulu üyeleri Nuri Kaya ve Samet Coşkun ile birlikte Naciye teyze'yi hastanede ziyaret ettikleri fotoğraf karesini sosyal medyadan "Bugün Rahmet-i Rahmana hicret eden gönüllerimizin ve teşkilatımızın kıymetli Naciye teyzesine Allahtan rahmet, ailesine sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yeri doldurulmaz bir dava insanıydı. Yıllarca birlikte görev yaptık, davaya ilçemize ülkemize hayırlı işler yapmaya çalıştık biz kendisinden razıydık. Rabbimizde razı olsun Naciye teyzemizin kabri nur mekanı cennet olsun inşaAllah. Başın sağolsun Ak Parti Gebze" mesajı ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatında uzun yıllardan beri emektar olarak çalışan ve dünden bugüne gelmiş geeçmiş tüm partililerin sevgi ve saygısını kazanan Naciye Altınoluk yakalandığı koronavirüs dolayısı ile yaşama veda etti..

Ak Parti Gebze eski İlçe Başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Hasan Soba, Ak Parti Kocaeli İl yönetim Kurulu üyeleri Nuri Kaya ve Samet Coşkun ile birlikte Naciye teyze'yi hastanede ziyaret ettikleri fotoğraf karesini sosyal medyadan "Bugün Rahmet-i Rahmana hicret eden gönüllerimizin ve teşkilatımızın kıymetli Naciye teyzesine Allahtan rahmet, ailesine sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Yeri doldurulmaz bir dava insanıydı. Yıllarca birlikte görev yaptık, davaya ilçemize ülkemize hayırlı işler yapmaya çalıştık biz kendisinden razıydık. Rabbimizde razı olsun Naciye teyzemizin kabri nur mekanı cennet olsun inşaAllah. Başın sağolsun Ak Parti Gebze" mesajı ile paylaştı..
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.