GEBZE BÖYLE Mİ KENTLEŞECEK?

İlçeler 21.01.2022 - 03:05, Güncelleme: 21.01.2022 - 03:07
 

GEBZE BÖYLE Mİ KENTLEŞECEK?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze'nin kent merkezinde hemen Çoban Mustafa Paşa caminin yanıbaşındaki Aksesapağı kavşağında, yol üzerinde satış tezgahı açarak meyve satışı yapan seyyar satıcı arabalarını görenler, "Gebze böyle mi kentleşecek" diye hayrete düşüyorlar.. Kimsenin ne ekmeğinde ne de kazancında gözümüz yok.. Lakin Gebze'nin en merkezi yerinde gün boyu trafik sıkışıklığının da yaşandığı bir kavşağa, üstelik yaya geçidinin sağına ve soluna seyyar satıcı tezgahlarının kurulmasının da savunulacak veya hoş görülecek bir tarafı olamaz.. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelişinin hemen ertesinde "kente yakışmıyor" diye dükkanların ve mağazaların önündeki kaldırımlara taşmaları kaldırtan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü o gün "bu çok doğru bir karar, alanlar ve kaldırımlar vatandaşlara aittir" diye nasıl alkışladıysak, şimdi de "Kavşaklara kurulan seyyar tezgahlar,moderne ve yaşanabilir bir kent olma yolundaki Gebze'ye yakışmıyor" diye hatırlatıyoruz..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze'nin kent merkezinde hemen Çoban Mustafa Paşa caminin yanıbaşındaki Aksesapağı kavşağında, yol üzerinde satış tezgahı açarak meyve satışı yapan seyyar satıcı arabalarını görenler, "Gebze böyle mi kentleşecek" diye hayrete düşüyorlar..

Kimsenin ne ekmeğinde ne de kazancında gözümüz yok..
Lakin Gebze'nin en merkezi yerinde gün boyu trafik sıkışıklığının da yaşandığı bir kavşağa, üstelik yaya geçidinin sağına ve soluna seyyar satıcı tezgahlarının kurulmasının da savunulacak veya hoş görülecek bir tarafı olamaz..

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelişinin hemen ertesinde "kente yakışmıyor" diye dükkanların ve mağazaların önündeki kaldırımlara taşmaları kaldırtan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü o gün "bu çok doğru bir karar, alanlar ve kaldırımlar vatandaşlara aittir" diye nasıl alkışladıysak, şimdi de "Kavşaklara kurulan seyyar tezgahlar,moderne ve yaşanabilir bir kent olma yolundaki Gebze'ye yakışmıyor" diye hatırlatıyoruz..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.