BAŞKAN BÜYÜKAKIN ALEVİ VATANDAŞLARIMIZIN KANAAT ÖNDERİNİ AĞIRLADI

Güncel 10.12.2021 - 19:48, Güncelleme: 10.12.2021 - 19:48
 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ALEVİ VATANDAŞLARIMIZIN KANAAT ÖNDERİNİ AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün Cem Vakfı Genel Başkanı ve Alevi Vakıfları Federasyonu Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ı makamında misafir etti.. Kendsini çok mutlu eden bu ziyaretin ve verimli bir sohbetin ardından Başkan Büyükakın, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. İzzettin Doğan'a teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın bugün Cem Vakfı Genel Başkanı ve Alevi Vakıfları Federasyonu Onursal Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan'ı makamında misafir etti..

Kendsini çok mutlu eden bu ziyaretin ve verimli bir sohbetin ardından Başkan Büyükakın, nazik ziyaretleri için Prof. Dr. İzzettin Doğan'a teşekkür etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.