MİLYONLARI İLGİLENDİREN SORUN ÇÖZÜLDÜ

Gündem 27.10.2021 - 14:29, Güncelleme: 27.10.2021 - 14:29
 

MİLYONLARI İLGİLENDİREN SORUN ÇÖZÜLDÜ

KOCAELİ HABERİ
e-Devlet vatandaşık işlemleri portalı "www.turkiye.gov.tr"ye saat 13.30 itibariyle giriş yapmak isteyen kullanıcılar sayfanın hata verdiğini ve e-Devlet'e giremediklerini gördüler. Yaşanan sorunla birlikte birçok işlem için e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlar başta Twitter olmak üzere birçok platformda "e-Devlet çöktü mü?" sorusuna cevap aramaya başladı. Hemen belirtelim sayfaya erişim sorunu yaşandığı için teorik olarak e-Devlet çöktü denilebilir. Ancak yaşanan sorunun nedeni henüz bilinmiyor. Konuyla iligli resmi makamlarca da bir açıklama yapılmadı. Öte yandan KYK burs başvuru sürecinin de bugünlerde başlaması bekleniyor. Bu nedenle öğrenciler sıklıkla e-Devlet KYK uzantısına girerek başvuru sürecinin başlayıp başlamadığını sorguluyor. Yaklaşık yarım saatlik sorunun ardından e-Devlet'te erişim sorunu aşıldı.
KOCAELİ HABERİ

e-Devlet vatandaşık işlemleri portalı "www.turkiye.gov.tr"ye saat 13.30 itibariyle giriş yapmak isteyen kullanıcılar sayfanın hata verdiğini ve e-Devlet'e giremediklerini gördüler. Yaşanan sorunla birlikte birçok işlem için e-Devlet'e giriş yapmak isteyen vatandaşlar başta Twitter olmak üzere birçok platformda "e-Devlet çöktü mü?" sorusuna cevap aramaya başladı.

Hemen belirtelim sayfaya erişim sorunu yaşandığı için teorik olarak e-Devlet çöktü denilebilir. Ancak yaşanan sorunun nedeni henüz bilinmiyor. Konuyla iligli resmi makamlarca da bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan KYK burs başvuru sürecinin de bugünlerde başlaması bekleniyor. Bu nedenle öğrenciler sıklıkla e-Devlet KYK uzantısına girerek başvuru sürecinin başlayıp başlamadığını sorguluyor.

Yaklaşık yarım saatlik sorunun ardından e-Devlet'te erişim sorunu aşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.