Erdoğan’dan Telegram ve BİP hamlesi

12.01.2021 - 20:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Erdoğan’dan Telegram ve BİP hamlesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram ve BİP’te hesap açtı ve uygulamalarda kanal oluşturdu. “Erdoğan Dijital Medya” adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberleşme uygulamaları Telegram ve BİP’te hesap açtığı belirtildi. Yapılan paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Erdoğan, haberleşme uygulamaları BİP ve Telegram’da” denilerek kanalların linki verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Telegram ve BİP’te hesap açtı ve uygulamalarda kanal oluşturdu.

“Erdoğan Dijital Medya”
adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberleşme uygulamaları Telegram ve BİP’te hesap açtığı belirtildi.

Yapılan paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Erdoğan, haberleşme uygulamaları BİP ve Telegram’da” denilerek kanalların linki verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.