DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI COVİD'E YAKALANDI

Magazin - Cemiyet 26.01.2022 - 18:17, Güncelleme: 26.01.2022 - 18:17
 

DÜNYACA ÜNLÜ ŞARKICI COVİD'E YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Dünyaca ünlü müzisyen Elton John, koronavirüse yakalandı. Sanatçı, Farewell Yellow Brick Road turnesine 20 Ocak’ta, yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra New Orleans’ta başlamıştı, ancak devam edemedi. Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran 75 yaşındaki John, ABD'nin Dallas kentindeki iki konserini de iptal etmek zorunda kaldı.
KOCAELİ HABERİ

Dünyaca ünlü müzisyen Elton John, koronavirüse yakalandı. Sanatçı, Farewell Yellow Brick Road turnesine 20 Ocak’ta, yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra New Orleans’ta başlamıştı, ancak devam edemedi.

Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran 75 yaşındaki John, ABD'nin Dallas kentindeki iki konserini de iptal etmek zorunda kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.