BİNALİ YILDIRIM'A ÇOK ÖNEMLİ GÖREV

Dünya 12.11.2021 - 18:30, Güncelleme: 12.11.2021 - 18:30
 

BİNALİ YILDIRIM'A ÇOK ÖNEMLİ GÖREV

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti milletvekili, eski Başbakan ve TBMM eski başkanı Binali Yıldırım, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı olarak atandı.. Binali Yıldırım kendsini çok mutlu eden bu haberi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde tarihi kararlar alınmıştır. Türk Konseyi’nin ismi 'Türk Devletleri Teşkilatı' olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun. İki senedir dönem başkanlığı yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e ve Azerbaycanlı qardaşlarıma göstermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Dönem başkanlığını devralan ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde işbirliğimizi daha da geliştirmek için vargücüyle çalışacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleri ve üye ülke başkanlarının onayı ile Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı olarak atanmam sebebiyle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, TDT başkanlarına, desteğini ve tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum."
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti milletvekili, eski Başbakan ve TBMM eski başkanı Binali Yıldırım, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı olarak atandı..

Binali Yıldırım kendsini çok mutlu eden bu haberi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"Türk Konseyi 8. Zirvesi'nde tarihi kararlar alınmıştır. Türk Konseyi’nin ismi 'Türk Devletleri Teşkilatı' olarak değiştirilmiştir. Hayırlı olsun. İki senedir dönem başkanlığı yapan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e ve Azerbaycanlı qardaşlarıma göstermiş oldukları çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Dönem başkanlığını devralan ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde işbirliğimizi daha da geliştirmek için vargücüyle çalışacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleri ve üye ülke başkanlarının onayı ile Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallılar Heyeti Başkanı olarak atanmam sebebiyle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, TDT başkanlarına, desteğini ve tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.