GEBZESPOR'UN YENİ BAŞKANI RESUL TAT OLDU

Spor 12.01.2022 - 10:59, Güncelleme: 12.01.2022 - 10:59
 

GEBZESPOR'UN YENİ BAŞKANI RESUL TAT OLDU

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor Kulüp başkanlığından istifa eden Recep Avcı'nın yerine Başkan vekili Av. Resul Tat başkan oldu.. İşte Kulüpten yapılan o açıklama; KULÜBÜMÜZÜN YENİ BAŞKANI RESUL TAT OLDU Başkanımız Recep Avcı’nın istifa etmesinden sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Vekilimiz Resul Tat, yönetim kurulunun yapmış olduğu oylama neticesinde yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Başkanımız Recep Avcı’ya vermiş olduğu emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni başkanımız Resul Tat’a ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor Kulüp başkanlığından istifa eden Recep Avcı'nın yerine Başkan vekili Av. Resul Tat başkan oldu..

İşte Kulüpten yapılan o açıklama;

KULÜBÜMÜZÜN YENİ BAŞKANI RESUL TAT OLDU
Başkanımız Recep Avcı’nın istifa etmesinden sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Vekilimiz Resul Tat, yönetim kurulunun yapmış olduğu oylama neticesinde yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Başkanımız Recep Avcı’ya vermiş olduğu emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni başkanımız Resul Tat’a ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.