ERDOĞAN AÇIKLADI; SP CUMHUR İTTİFAKINA MI DAHİL OLUYOR?

Siyaset 08.01.2021 - 14:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN AÇIKLADI; SP CUMHUR İTTİFAKINA MI DAHİL OLUYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırırken dün gerçekleşen Erdoğan-SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk görüşmesinin Saadet Partisinin Cumhur İttifakına dahil olup olmayacağı iddiası ile ilgili olarak açıklamalarına şöyle devam etti: "Kabinemize şu anda hükûmetimizin yaptığı çalışmalara yönelik bu konuda başarı temennilerini bize. Tarih analizleri de yapıyoruz Aramızdaki cumhur ittifakının güçlenerek birlik ve beraberliğimizi, teyit ediyoruz. Oğuzhan Asiltürk geçmişte beraber olduğumuz benim bir büyüğümdür. Benim bu ziyaretim hem bir nezaket hem de bu ittifak meselesinde bir seçim ittifakı mı olur geleceğe yönelik biz terörle mücadele verirken her türlü desteği bizim yanımızda olması lazım. Biz yalnızlığı hissetmememiz lazım. Bunun için de buna benzer görüşmeleri bundan sonra yapacağız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırırken dün gerçekleşen Erdoğan-SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk görüşmesinin Saadet Partisinin Cumhur İttifakına dahil olup olmayacağı iddiası ile ilgili olarak açıklamalarına şöyle devam etti:

"Kabinemize şu anda hükûmetimizin yaptığı çalışmalara yönelik bu konuda başarı temennilerini bize. Tarih analizleri de yapıyoruz Aramızdaki cumhur ittifakının güçlenerek birlik ve beraberliğimizi, teyit ediyoruz. Oğuzhan Asiltürk geçmişte beraber olduğumuz benim bir büyüğümdür. Benim bu ziyaretim hem bir nezaket hem de bu ittifak meselesinde bir seçim ittifakı mı olur geleceğe yönelik biz terörle mücadele verirken her türlü desteği bizim yanımızda olması lazım. Biz yalnızlığı hissetmememiz lazım. Bunun için de buna benzer görüşmeleri bundan sonra yapacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.