Erdoğan'a yakın isim: 'Onlar Erdoğan'ı yalnız bırakacaklar'

17.10.2020 - 19:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Erdoğan'a yakın isim: 'Onlar Erdoğan'ı yalnız bırakacaklar'

Erdoğan'a yakın isim Nasuhi Güngör'den ilginç çıkış: Günü gelince Erdoğan'ı yalnız bırakacaklar TBMM Başkan Müşaviri olan Nasuhi Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP içindeki kavgaya dair mesaj verdi. Güngör, AK Parti içindeki bir grubun, günü gelince taraf değiştireceğini, Erdoğan’ın duruşunu benimsemediklerini söyledi. Güngör şu ifadeleri kullandı: “Benim Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye’nin durduğu yerle ilgili zerre kadar kuşkum yok. Sorun, bu duruşu benimsemediği halde öyleymiş gibi yapanlar. Türkiye’nin zaafı açıktan muhalefet edenler değil, günü gelince taraf değiştirmekte asla zorlanmayacak olanlardır. Ne kadar çoklar!” 

Erdoğan'a yakın isim Nasuhi Güngör'den ilginç çıkış: Günü gelince Erdoğan'ı yalnız bırakacaklar

TBMM Başkan Müşaviri olan Nasuhi Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP içindeki kavgaya dair mesaj verdi. Güngör, AK Parti içindeki bir grubun, günü gelince taraf değiştireceğini, Erdoğan’ın duruşunu benimsemediklerini söyledi.

Güngör şu ifadeleri kullandı: “Benim Cumhurbaşkanımızın ve Türkiye’nin durduğu yerle ilgili zerre kadar kuşkum yok. Sorun, bu duruşu benimsemediği halde öyleymiş gibi yapanlar. Türkiye’nin zaafı açıktan muhalefet edenler değil, günü gelince taraf değiştirmekte asla zorlanmayacak olanlardır. Ne kadar çoklar!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.