GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ'DEN BALIK İKRAMI

İlçeler 28.01.2022 - 21:31, Güncelleme: 28.01.2022 - 21:38
 

GEBZE BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜKGÖZ'DEN BALIK İKRAMI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz karla mücadelede yoğun bir çaba sarfeden Belediye Personeline balık ekmek ikramında bulundu.. Başkan Büyükgöz o keyifli anları İşin sosyal medyadan "Özü Aşkla Çalışmak. Karla Mücadele Ekiplerimizin Kahramanları Olan Mesai Arkadaşlarımla Birlikte Bugün Balık Ekmek Yedik . Üstün Gayretlerinden ve Samimiyetlerinden Ötürü Hepsinden Allah Razı Olsun." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz karla mücadelede yoğun bir çaba sarfeden Belediye Personeline balık ekmek ikramında bulundu..

Başkan Büyükgöz o keyifli anları İşin sosyal medyadan "Özü Aşkla Çalışmak. Karla Mücadele Ekiplerimizin Kahramanları Olan Mesai Arkadaşlarımla Birlikte Bugün Balık Ekmek Yedik . Üstün Gayretlerinden ve Samimiyetlerinden Ötürü Hepsinden Allah Razı Olsun." mesajı ile paylaştı..

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.