ERDOĞAN'IN YERİNE GEÇEBİLECEK 2 İSİM AÇIKLADI

10.07.2020 - 05:41, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ERDOĞAN'IN YERİNE GEÇEBİLECEK 2 İSİM AÇIKLADI

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın,  Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan sonra Ak Partiye lider olacak aday isimler için, “Burada da var bir sürü. Süleyman Soylu’yu sayarsınız, Berat Albayrak’ı sayarsınız” ifadesinde bulundu. CNN Türk kanalında dün akşam yayınlanan “Akıl Çemberi” programında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Programın son bölümünde söz alan avukat Hüseyin Ersöz, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Devlet Bahçeli’nin, Meral Akşener’in alternatiflerini düşünebiliyoruz. Peki şu soruyu sormak lazım; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın alternatifi kim? Var mı öyle bir alternatif?” diye sordu. Avukat Ersöz’ün bu sorusu üzerine Ak Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hasan Basri Yalçın önce uzun süre bu soruya yanıt vermedi. Ersöz sorusuna uzun süre yanıt verilemeyince, “Bu soruyu cevaplandırabilir misiniz” diyerek tekrar sordu Bunun üzerine Sabah yazarı Hasan Basri Yalçın, Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra Ak Parti’ye lider olacak aday isimler için, “Burada da var bir sürü. Süleyman Soylu’yu sayarsınız, Berat Albayrak’ı sayarsınız” dedi.

Sabah gazetesi yazarı Hasan Basri Yalçın,  Cumhurbaşkanı Erdoğan‘dan sonra Ak Partiye lider olacak aday isimler için, “Burada da var bir sürü. Süleyman Soylu’yu sayarsınız, Berat Albayrak’ı sayarsınız” ifadesinde bulundu.

CNN Türk kanalında dün akşam yayınlanan “Akıl Çemberi” programında dikkat çeken bir tartışma yaşandı.

Programın son bölümünde söz alan avukat Hüseyin Ersöz, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Devlet Bahçeli’nin, Meral Akşener’in alternatiflerini düşünebiliyoruz. Peki şu soruyu sormak lazım; Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın alternatifi kim? Var mı öyle bir alternatif?” diye sordu.

Avukat Ersöz’ün bu sorusu üzerine Ak Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hasan Basri Yalçın önce uzun süre bu soruya yanıt vermedi. Ersöz sorusuna uzun süre yanıt verilemeyince, “Bu soruyu cevaplandırabilir misiniz” diyerek tekrar sordu

Bunun üzerine Sabah yazarı Hasan Basri Yalçın, Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra Ak Parti’ye lider olacak aday isimler için, “Burada da var bir sürü. Süleyman Soylu’yu sayarsınız, Berat Albayrak’ı sayarsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.