Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Gebeler için aşı uyarısı

Sağlık 22.08.2021 - 07:59, Güncelleme: 22.08.2021 - 07:59
 

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan Gebeler için aşı uyarısı

SAĞLIK
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "Gebelerin aşılanması ihmal edilmemeli. Yenidoğan bebekler ve gebeler Covid-19'u diğer insanlardan ağır geçirebilir" Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, hamilelerin Koronavirüs'e karşı aşılanmasının ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti.  Ceyhan Twitter hesabından Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren anne ve bebeğinin haberini paylaşarak, "Yenidoğan bebekler ve gebeler Covid-19'u diğer insanlardan ağır geçirebilir. Gebelerin aşılanması ihmal edilmemelidir" düşüncesini dile getirdi.
SAĞLIK

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan: "Gebelerin aşılanması ihmal edilmemeli. Yenidoğan bebekler ve gebeler Covid-19'u diğer insanlardan ağır geçirebilir"

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, hamilelerin Koronavirüs'e karşı aşılanmasının ihmal edilmemesi gerektiğini belirtti. 

Ceyhan Twitter hesabından Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren anne ve bebeğinin haberini paylaşarak, "Yenidoğan bebekler ve gebeler Covid-19'u diğer insanlardan ağır geçirebilir. Gebelerin aşılanması ihmal edilmemelidir" düşüncesini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.