EMRE KAHRAMAN YAŞ HADDİNE TAKILDI

01.02.2020 - 16:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMRE KAHRAMAN YAŞ HADDİNE TAKILDI

AK Parti Kocaeli 106. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, bugün Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Ak Parti Kocaeli  İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman kürsüden yaptığı konuşmada yaşı nedeniyle önümüzdeki kongrede görevini bırakacağını açıkladı..   Kahraman konuşmasında  “Görevi aldığımızdan itibaren partimizin bayrağını en yükseğe asmanın mücadelesini verdik. Biz hep çalıştık. Zahmetsiz rahmet olmaz dedik. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Türkiye’de bir örnek oldu. Yaşımdan dolayı görevimizi başka bir kardeşimize devredeceğim. İlk kongrede bu büyük teşkilatın bu önemli görevini devredeceğim. Allah’a bana bu görevi yapmayı nasip ettiği için şükür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Varsa benim haklarım helal olsun” dedi.

AK Parti Kocaeli 106. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, bugün Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Ak Parti Kocaeli  İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman kürsüden yaptığı konuşmada yaşı nedeniyle önümüzdeki kongrede görevini bırakacağını açıkladı..  


Kahraman konuşmasında  “Görevi aldığımızdan itibaren partimizin bayrağını en yükseğe asmanın mücadelesini verdik. Biz hep çalıştık. Zahmetsiz rahmet olmaz dedik. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Türkiye’de bir örnek oldu. Yaşımdan dolayı görevimizi başka bir kardeşimize devredeceğim. İlk kongrede bu büyük teşkilatın bu önemli görevini devredeceğim. Allah’a bana bu görevi yapmayı nasip ettiği için şükür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Varsa benim haklarım helal olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.