EMRE KAHRAMAN'IN ÖNÜNÜ KİM KESTİ?

Siyaset 10.08.2020 - 12:36, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMRE KAHRAMAN'IN ÖNÜNÜ KİM KESTİ?

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları eski Başkanı ve Başiskele Belediye Meclisi üyesi Emre Kahraman'ın, Başiskele Belediye Başkan yardımcılığına getirilmesinin engellendiği iddia edildi.. Ak Parti Kocaeli siyaset kulislerinde konuşulan iddiaya göre; bir buçuk ay öncesinde Başiskele Belediye Balşkanı Yasin Özlü'nün de mutabakatı alınarak Başiskele Belediye Meclisi üyesi Emre Kahraman'ın, Başiskele Belediye Başkan yardımcılığına getirilmesi fikri hayata geçirilmek isteniyor. Lakin aradan geçen bir buçuk aylık zamana rağmen bu konuda en ufak bir adım dahi atılmıyor.. Ve şimdi Ak Partililer "Emre Kahraman'ın Belediye Başkan yardımcılığı engllendi mi, engellediyse kim ve hangi saikle engelledi" sorusunun cevabını merak ediyor..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları eski Başkanı ve Başiskele Belediye Meclisi üyesi Emre Kahraman'ın, Başiskele Belediye Başkan yardımcılığına getirilmesinin engellendiği iddia edildi..

Ak Parti Kocaeli siyaset kulislerinde konuşulan iddiaya göre; bir buçuk ay öncesinde Başiskele Belediye Balşkanı Yasin Özlü'nün de mutabakatı alınarak Başiskele Belediye Meclisi üyesi Emre Kahraman'ın, Başiskele Belediye Başkan yardımcılığına getirilmesi fikri hayata geçirilmek isteniyor. Lakin aradan geçen bir buçuk aylık zamana rağmen bu konuda en ufak bir adım dahi atılmıyor..

Ve şimdi Ak Partililer "Emre Kahraman'ın Belediye Başkan yardımcılığı engllendi mi, engellediyse kim ve hangi saikle engelledi" sorusunun cevabını merak ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.