Emre bombayı patlatıyor! Ünlü Futbolcu Fenerbahçe'ye

Yaşam 17.10.2020 - 07:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Emre bombayı patlatıyor! Ünlü Futbolcu Fenerbahçe'ye

Emre Belözoğlu bombayı patlatıyor! Dorukhan Toköz'ü Fenerbahçe kapıyor  Fenerbahçe'de resmen açıklanmasa da sportif direktörlük görevine soyunan Emre Belözoğlu, durmak bilmiyor. Sarı-lacivertlilerin başarılı transfer politikasında başrol oynayan Belözoğlu, Beşiktaş ile arasında sözleşme krizi yaşanan yıldız futbolcu Dorukhan Toköz'le ocak ayında masaya oturarak bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Beşiktaş ve Milli Takım'ın orta alandaki önemli ismi Dorukhan Toköz adım adım Fenerbahçe'ye gidiyor... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç yıldız ile Siyah-Beyazlılar arasında uzun sünerin devam eden görüşmeler tıkanmış durumda. YİNE ANLAŞMA SAĞLANAMADI Yapılan son teklifi de yetersiz bulan Dorukhan'ın ocak ayında Fener ile masaya oturacağı öğrenildi. Milli futbolcu, Emre Belözoğlu ile görüşüp transfer pazarlığı yapacak. ARADA 300 BİN EURO FARK VAR Takvim'in haberine göre; Şu anda 350 bin Euro kazanan Dorukhan'a Beşiktaş'ın son olarak 700 bin Euro teklif ettiği, Fenerbahçe'nin ise 1 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Emre Belözoğlu bombayı patlatıyor! Dorukhan Toköz'ü Fenerbahçe kapıyor 

Fenerbahçe'de resmen açıklanmasa da sportif direktörlük görevine soyunan Emre Belözoğlu, durmak bilmiyor. Sarı-lacivertlilerin başarılı transfer politikasında başrol oynayan Belözoğlu, Beşiktaş ile arasında sözleşme krizi yaşanan yıldız futbolcu Dorukhan Toköz'le ocak ayında masaya oturarak bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş ve Milli Takım'ın orta alandaki önemli ismi Dorukhan Toköz adım adım Fenerbahçe'ye gidiyor... Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç yıldız ile Siyah-Beyazlılar arasında uzun sünerin devam eden görüşmeler tıkanmış durumda.

YİNE ANLAŞMA SAĞLANAMADI
Yapılan son teklifi de yetersiz bulan Dorukhan'ın ocak ayında Fener ile masaya oturacağı öğrenildi. Milli futbolcu, Emre Belözoğlu ile görüşüp transfer pazarlığı yapacak.

ARADA 300 BİN EURO FARK VAR
Takvim'in haberine göre; Şu anda 350 bin Euro kazanan Dorukhan'a Beşiktaş'ın son olarak 700 bin Euro teklif ettiği, Fenerbahçe'nin ise 1 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.