EMİNE MACİT ZEYBEK UNUTMADI

Siyaset 08.08.2020 - 17:23, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMİNE MACİT ZEYBEK UNUTMADI

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü Av. Emine Macit Zeybek 8 Ağustos Dünya Kediler gününü unutmadı.. Emine Macit Zeybek sosyal medya hesabından "Venüs" isimli kedisiyle fotoğrafını "Venüs.. Dünya Kediler Günü" notu ile paylaşarak Dünya Kediler Günü'nü hem kutladı hem de tüm hayvanseverlere hatırlattı....

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve Sözcüsü Av. Emine Macit Zeybek 8 Ağustos Dünya Kediler gününü unutmadı..

Emine Macit Zeybek sosyal medya hesabından "Venüs" isimli kedisiyle fotoğrafını "Venüs.. Dünya Kediler Günü" notu ile paylaşarak Dünya Kediler Günü'nü hem kutladı hem de tüm hayvanseverlere hatırlattı....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.