EMİNE MACİT ZEYBEK O SORUNA EL ATTI

02.07.2020 - 22:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMİNE MACİT ZEYBEK O SORUNA EL ATTI

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili  Av. Emine Macit Zeybek,Karadeniz bölgesindekii fındık üretecilerinin sorununa el attı.. Fındık üreticlerinin sorunlarını çözmek için Fındık Çalışma Grubu Milletvekilleri ile birlikte çalışmaya başlayan Emine Macit Zeybek, TBMM 'de fındık üreticilerinin sorunlarını değerlendirdiği toplantıya katılım sağladıktan sonra  çözüm için hazırladıkları raporu hep birlikte Tarım ve Orman BakanımızBekir Pekdemirli'ye ilettiler.. 

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti MKYK üyesi ve Kocaeli milletvekili  Av. Emine Macit Zeybek,Karadeniz bölgesindekii fındık üretecilerinin sorununa el attı..

Fındık üreticlerinin sorunlarını çözmek için Fındık Çalışma Grubu Milletvekilleri ile birlikte çalışmaya başlayan Emine Macit Zeybek, TBMM 'de fındık üreticilerinin sorunlarını değerlendirdiği toplantıya katılım sağladıktan sonra  çözüm için hazırladıkları raporu hep birlikte Tarım ve Orman BakanımızBekir Pekdemirli'ye ilettiler.. 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, yürüyen insanlar, takım elbise ve açık hava

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.