EMANETE SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

28.02.2020 - 08:11, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

EMANETE SAHİP ÇIKMA GÜNÜ!

KH/CENGİZYÜCAK Suriye İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 33 askerimizin şehit ve 32 askerimizin de yaralı olduğu haberi gece yarısı  Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan geldi. Evladını, eşini, kardeşini kaybeden 33 ailenin ocağına kor ateşi düşerken milletimizin de yüreği yandı.. Bugün yine bu ülkeyi yönetenlerden, siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından peşpeşe “Mekanları cennet olsun..Milletimizin başı sağolsun” ve “Kanları yerde kalmayacak” mesajları yayınlanacak.. Onlar da sağolsun.. Tabi ki mekanları cennettir.. Tabi ki kanları yerde kalmamalıdır.. O otuz üç evladımız niye Suriye’ye gitti? Vatani görevlerinde oldukları için.. Nedir vatani görevin özü? Emanete sahip çıkmak.. Evet vatan bizlere emanet ve vatana sahip çıkmak her Türk evladının en kutsal görevidir.. Peki askerlerimiz kime emanet? Devletine ve milletine emanet.. Kahraman askerlerimiz gerek Türkiye içinde gerekse sınırlarımızın dışında emanetlerini korumak için canları pahasına mücadele ediyorlar.. Şimdi sıra Devlette.. Şimdi sıra millette.. Devlet; anaların, babaların kendilerine emanet ettikleri Mehmetçiklerin şu anda bulundukları Suriye’den burunları dahi kanamadan görevlerini ifa edip dönmelerini sağlayacak derecede akıllı politikalar üretip devreye sokmak durumundadır.. Millet: Devletin olmadığı yerde milletin de olamayacağının bilinci ile hem devletine sahip çıkmalı, hem şehitlerine hem de onların bize emanet ailelerine.. Gün bir ve beraber olma günüdür.. Gün aralardaki sorunları, soğuklukları ve kırgınlıkları öteleme günüdür.. Bize, ne tarih boyunca 12 kez meydan savaşı yaptığımız ve dedelerimizin ninelerimizin “Moskof Düşmanı” diye anlattığı Rusya’dan fayda gelir ne de 35 yıldan beri 55 bin insanımızı katleden PKK ve 15 Temmuz Darbe kalkışmasıyla ülkeyi ele geçirmeye çalışan FETÖ teröristlerinin hamisi ve besleyicisi Amerika’dan.. Ne Rusya’dan “Dostum Putin” çıkar.. Ne de Amerika’dan “Dostum Trump” Hele hele Haçlı Birliği Avrupa Birliği’nden bizim lehimize hiçbir şey çıkmaz.. İşte bunun içindir ki; Birbirimize güvenmek zorundayız.. Birbirimize dayanmak zorundayız.. Birbirimize katlanmak zorundayız.. Mekanlarınız Cennet Ruhlarınız Şad Olsun Aziz Şehitlerimiz..

KH/CENGİZYÜCAK Suriye İdlib'de rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında 33 askerimizin şehit ve 32 askerimizin de yaralı olduğu haberi gece yarısı  Hatay Valisi Rahmi Doğan’dan geldi. Evladını, eşini, kardeşini kaybeden 33 ailenin ocağına kor ateşi düşerken milletimizin de yüreği yandı..

Bugün yine bu ülkeyi yönetenlerden, siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından peşpeşe “Mekanları cennet olsun..Milletimizin başı sağolsun” ve “Kanları yerde kalmayacak” mesajları yayınlanacak..

Onlar da sağolsun..
Tabi ki mekanları cennettir..
Tabi ki kanları yerde kalmamalıdır..

O otuz üç evladımız niye Suriye’ye gitti?
Vatani görevlerinde oldukları için..

Nedir vatani görevin özü?
Emanete sahip çıkmak.. Evet vatan bizlere emanet ve vatana sahip çıkmak her Türk evladının en kutsal görevidir..

Peki askerlerimiz kime emanet?
Devletine ve milletine emanet..

Kahraman askerlerimiz gerek Türkiye içinde gerekse sınırlarımızın dışında emanetlerini korumak için canları pahasına mücadele ediyorlar..

Şimdi sıra Devlette..
Şimdi sıra millette..

Devlet; anaların, babaların kendilerine emanet ettikleri Mehmetçiklerin şu anda bulundukları Suriye’den burunları dahi kanamadan görevlerini ifa edip dönmelerini sağlayacak derecede akıllı politikalar üretip devreye sokmak durumundadır..

Millet: Devletin olmadığı yerde milletin de olamayacağının bilinci ile hem devletine sahip çıkmalı, hem şehitlerine hem de onların bize emanet ailelerine..

Gün bir ve beraber olma günüdür..
Gün aralardaki sorunları, soğuklukları ve kırgınlıkları öteleme günüdür..

Bize, ne tarih boyunca 12 kez meydan savaşı yaptığımız ve dedelerimizin ninelerimizin “Moskof Düşmanı” diye anlattığı Rusya’dan fayda gelir ne de 35 yıldan beri 55 bin insanımızı katleden PKK ve 15 Temmuz Darbe kalkışmasıyla ülkeyi ele geçirmeye çalışan FETÖ teröristlerinin hamisi ve besleyicisi Amerika’dan..

Ne Rusya’dan “Dostum Putin” çıkar..
Ne de Amerika’dan “Dostum Trump”
Hele hele Haçlı Birliği Avrupa Birliği’nden bizim lehimize hiçbir şey çıkmaz..

İşte bunun içindir ki;
Birbirimize güvenmek zorundayız..
Birbirimize dayanmak zorundayız..
Birbirimize katlanmak zorundayız..

Mekanlarınız Cennet Ruhlarınız Şad Olsun Aziz Şehitlerimiz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.