BAŞKAN ARTUT EN GÜZEL İSİMLİ NENEYİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 23.08.2021 - 16:39, Güncelleme: 23.08.2021 - 16:54
 

BAŞKAN ARTUT EN GÜZEL İSİMLİ NENEYİ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK
Ak Parti Dilovası İlçe Kadın kolları başkanı Gülay Artut siyasi saha çalışmaları kapsamında bugün yaptığı bir ev ziyaretini "Zemzem nenemizle sohbet muhabbet.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.." mesajı ile paylaştı.. İsmini kutsal topraklardan, Kabe'den ve temiz suyundan alan Zemzem ninenin isminin güzelliğinden ve karizmasından etkilenen çok sayıda takipçisi Gülay Artut'un bu paylaşımına beğeni atıp, güzel yorumlar yazdılar..  
KOCAELİ HABERİ - CENGİZ YUCAK

Ak Parti Dilovası İlçe Kadın kolları başkanı Gülay Artut siyasi saha çalışmaları kapsamında bugün yaptığı bir ev ziyaretini "Zemzem nenemizle sohbet muhabbet.. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.." mesajı ile paylaştı..

İsmini kutsal topraklardan, Kabe'den ve temiz suyundan alan Zemzem ninenin isminin güzelliğinden ve karizmasından etkilenen çok sayıda takipçisi Gülay Artut'un bu paylaşımına beğeni atıp, güzel yorumlar yazdılar..
Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.