İŞTE AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİN İKİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Siyaset 01.12.2021 - 04:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 05:07
 

İŞTE AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİN İKİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

KOCAELİ HABERİ
2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adaylığı için bugünden renk vererek niyetlerini belli eden isimlerden Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak ile KBB Başkan vekili Yaşar çakmak dün akşam Adnan Menders Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Darıca 52. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantsında yanyana oturdular.. Gecenin anısına Yaşar Çakmak ile selife çeken Şükrü Karabacak o fotoğrafı sosyal medyadan "Kocaeli İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, il ve ilçe teşkilat mensuplarımızın katılımı ile gerçekleştirilen 52. İlçe Danışma Toplantısına katılım sağladık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

2023 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli milletvekili adaylığı için bugünden renk vererek niyetlerini belli eden isimlerden Darıca eski belediye başkanı Şükrü Karabacak ile KBB Başkan vekili Yaşar çakmak dün akşam Adnan Menders Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Darıca 52. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantsında yanyana oturdular..

Gecenin anısına Yaşar Çakmak ile selife çeken Şükrü Karabacak o fotoğrafı sosyal medyadan "Kocaeli İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, il ve ilçe teşkilat mensuplarımızın katılımı ile gerçekleştirilen 52. İlçe Danışma Toplantısına katılım sağladık. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.