İSU'DAN DARICA'DA YOĞUN ÇALIŞMA

Dünya 29.12.2021 - 13:55, Güncelleme: 29.12.2021 - 13:55
 

İSU'DAN DARICA'DA YOĞUN ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ
Darıca ilçesinde altyapı çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, altyapı kazı alanı çökme sürecini tamamlayan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesinde, parke ve bordür çalışmaları yapılıyor. 2021 yılı yatırım programı kapsamında Darıca ilçesine bağlı 8 mahallede içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar ile birlikte Bayramoğlu, Pirireis, Nenehatun, Cami, Osmangazi ve Sırasöğütler Mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan ve kazı alanı çökme sürecinin ardından Bayramoğlu, Pirireis, Cami ve Sırasöğütler mahallelerinde asfalt, yama, parke ve bordür çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Altyapısı tamamlanan Nenehatun ve Osmangazi ile altyapı çalışmaları süren Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde asfalt, yama ve parke ile bordür çalışmaları program çerçevesinde devam ediyor. İlçeye bağlı Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesi ile Yeni Devir Sokakta parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yeni Devir Sokak’ta yapılan çalışmalarda 5400 m2 parke döşenerek yol araç ve yaya kullanımına açıldı. İnönü Caddesinde parke çalışmaları da sürüyor. Yaklaşık 3000 m2 parke döşenecek İnönü Caddesinde, 1500 m2’si tamamlandı. Buranın tamamlanmasının ardından program çerçevesinde altyapısı tamamlanan diğer cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları devam edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılı yatırım programı kapsamında, yılın ilk 11 ayında, Darıca ilçesinde 12 bin ton asfalt, 42 bin m2 parke çalışması gerçekleştirdi. Tamamlanan 35,1 km uzunluğunda altyapı çalışmaları ile birlikte KBB İSU Genel Müdürlüğü, 59 milyon lira harcama yaptı. Yatırımlarını 2022 yılında İlçe genelinde sürdürecek olan İSU Genel Müdürlüğü, 28,5 milyon lira yatırım harcaması planladı.
KOCAELİ HABERİ

Darıca ilçesinde altyapı çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) İSU Genel Müdürlüğü, altyapı kazı alanı çökme sürecini tamamlayan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesinde, parke ve bordür çalışmaları yapılıyor.

2021 yılı yatırım programı kapsamında Darıca ilçesine bağlı 8 mahallede içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar ile birlikte Bayramoğlu, Pirireis, Nenehatun, Cami, Osmangazi ve Sırasöğütler Mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapısı tamamlanan ve kazı alanı çökme sürecinin ardından Bayramoğlu, Pirireis, Cami ve Sırasöğütler mahallelerinde asfalt, yama, parke ve bordür çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Altyapısı tamamlanan Nenehatun ve Osmangazi ile altyapı çalışmaları süren Kazım Karabekir ve Fevzi Çakmak Mahallelerinde asfalt, yama ve parke ile bordür çalışmaları program çerçevesinde devam ediyor.

İlçeye bağlı Kazım Karabekir Mahallesi İnönü Caddesi ile Yeni Devir Sokakta parke ve bordür çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yeni Devir Sokak’ta yapılan çalışmalarda 5400 m2 parke döşenerek yol araç ve yaya kullanımına açıldı. İnönü Caddesinde parke çalışmaları da sürüyor. Yaklaşık 3000 m2 parke döşenecek İnönü Caddesinde, 1500 m2’si tamamlandı. Buranın tamamlanmasının ardından program çerçevesinde altyapısı tamamlanan diğer cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmaları devam edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, 2021 yılı yatırım programı kapsamında, yılın ilk 11 ayında, Darıca ilçesinde 12 bin ton asfalt, 42 bin m2 parke çalışması gerçekleştirdi. Tamamlanan 35,1 km uzunluğunda altyapı çalışmaları ile birlikte KBB İSU Genel Müdürlüğü, 59 milyon lira harcama yaptı. Yatırımlarını 2022 yılında İlçe genelinde sürdürecek olan İSU Genel Müdürlüğü, 28,5 milyon lira yatırım harcaması planladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.