Dünyaya Türk'ün gücünü gösterdik..

16.12.2020 - 05:09, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Dünyaya Türk'ün gücünü gösterdik..

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak, Tivibu Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Çolak, ''Artistik cimnastikte ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazandık. Tarihi başarılara imza attık ve dünyaya Türk'ün gücünü bir kez daha gösterdik'' dedi. Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak, Tivibu Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Şükran Albayrak'ın sorularını yanıtlayan millî cimnastikçi, hissettiği mutluluğu kelimelerle tarif edemeyeceğini söyledi. Tarihi madalyalar kazandıklarını ifade eden İbrahim Çolak, “Bu yarışmada bizim bireysel hedeflerden önce takım hedeflerimiz vardı. Takım olarak şansımız çok yüksekti. Altın madalyayı istiyorduk ama nasip olmadı. Yine de gümüş madalya kazandık. Artistik cimnastikte ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazandık. Hepimiz için yarışmanın başından son gününe kadar savaştığımız, elimizden gelen her şeyi yaptığımız bir yarışma oldu. Dünyaya Türk'ün gücünü bir kez daha göstermiş olduk” dedi. Olimpiyat altınıyla seriyi tamamlamak istiyorum Olimpiyat altın madalyasını kazanarak seriyi tamamlamak istediğini ifade eden millî cimnastikçi, şöyle devam etti: “Sakatlık sürecim çok zor geçti. Yarışmadan bir hafta önce seçme yarışmamız oldu ve o ana kadar yarışacağım kesin değildi. Ben bile ‘Yarışmasam olur’ diyordum. Son iki haftada çok şey değişti. Yarışma psikolojisi insanı biraz daha motive ediyor. Çok şükür yarışmanın son gününde halka aletinde yüzde yüz hazır olmasam da güzel bir puan alarak altın madalyaya ulaştım. Dünya Şampiyonluğu'ndan sonra Avrupa Şampiyonluğu'nu da kazanmış olmak, bu iki unvana sahip olmak çok güzel bir duygu. Şimdi seriyi tamamlamak için bir tek Olimpiyat madalyası kaldı.” 

Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak, Tivibu Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Çolak, ''Artistik cimnastikte ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazandık. Tarihi başarılara imza attık ve dünyaya Türk'ün gücünü bir kez daha gösterdik'' dedi.

Mersin'de düzenlenen Avrupa Erkekler Artistik Cimnastik Şampiyonası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak, Tivibu Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Şükran Albayrak'ın sorularını yanıtlayan millî cimnastikçi, hissettiği mutluluğu kelimelerle tarif edemeyeceğini söyledi.

Tarihi madalyalar kazandıklarını ifade eden İbrahim Çolak, “Bu yarışmada bizim bireysel hedeflerden önce takım hedeflerimiz vardı. Takım olarak şansımız çok yüksekti. Altın madalyayı istiyorduk ama nasip olmadı. Yine de gümüş madalya kazandık. Artistik cimnastikte ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazandık. Hepimiz için yarışmanın başından son gününe kadar savaştığımız, elimizden gelen her şeyi yaptığımız bir yarışma oldu. Dünyaya Türk'ün gücünü bir kez daha göstermiş olduk” dedi.

Olimpiyat altınıyla seriyi tamamlamak istiyorum
Olimpiyat altın madalyasını kazanarak seriyi tamamlamak istediğini ifade eden millî cimnastikçi, şöyle devam etti: “Sakatlık sürecim çok zor geçti. Yarışmadan bir hafta önce seçme yarışmamız oldu ve o ana kadar yarışacağım kesin değildi. Ben bile ‘Yarışmasam olur’ diyordum. Son iki haftada çok şey değişti. Yarışma psikolojisi insanı biraz daha motive ediyor. Çok şükür yarışmanın son gününde halka aletinde yüzde yüz hazır olmasam da güzel bir puan alarak altın madalyaya ulaştım. Dünya Şampiyonluğu'ndan sonra Avrupa Şampiyonluğu'nu da kazanmış olmak, bu iki unvana sahip olmak çok güzel bir duygu. Şimdi seriyi tamamlamak için bir tek Olimpiyat madalyası kaldı.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.