MİLYONLARCA DOLAR ÖDEDİ

Magazin - Cemiyet 20.10.2021 - 12:25, Güncelleme: 20.10.2021 - 12:25
 

MİLYONLARCA DOLAR ÖDEDİ

KOCAELİ HABERİ
Boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in davasıyla ilgili önemli bir gelişme kaydedildi. Kardashian, içinde çocuklarıyla birlikte oturduğu eve sahip olmak için West'e 23 milyon dolar ödedi People dergisinin haberine göre; Kardashian, West'in de içinde yaşadığı California eyaletinin Hidden Hills şehrinde yer alan malikaneyi, eşine 23 milyon dolar ödeyerek satın aldı. Kardashian ve West, evi 2014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı. Belçikalı mimar Axel Vervoordt ile anlaşan çift, malikaneye beyaz rengin hakim olduğu özel dekorasyon yaptırmıştı. İkilinin; North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu bulunuyor.  
KOCAELİ HABERİ

Boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in davasıyla ilgili önemli bir gelişme kaydedildi. Kardashian, içinde çocuklarıyla birlikte oturduğu eve sahip olmak için West'e 23 milyon dolar ödedi

People dergisinin haberine göre; Kardashian, West'in de içinde yaşadığı California eyaletinin Hidden Hills şehrinde yer alan malikaneyi, eşine 23 milyon dolar ödeyerek satın aldı.

Kardashian ve West, evi 2014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı. Belçikalı mimar Axel Vervoordt ile anlaşan çift, malikaneye beyaz rengin hakim olduğu özel dekorasyon yaptırmıştı. İkilinin; North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.