İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ

Sağlık 16.10.2021 - 20:43, Güncelleme: 16.10.2021 - 20:43
 

İŞTE BUGÜNKÜ KORONAVİRÜS KAYIP SAYIMIZ

kocaelihaberi
Sağlık Bakanlığı verilerine göre 16 Ekim Korona tablosuna göre; 28 bin 537 yeni vaka kaydedildi. 212 vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Yeni vakalar içinde gençlerin oranı artış gösteriyor. Umulanın aksine, üniversite öğrencilerimiz arasında aşılanma oranı düşük. Sağlıklı bir eğitim ortamı için gençlerimiz aşılarını aksatmadan yaptırmalı. Toplum, bütün gençlerinin aşı olarak mücadeleye katılmalarını bekliyor.” dedi.
kocaelihaberi

Sağlık Bakanlığı verilerine göre 16 Ekim Korona tablosuna göre; 28 bin 537 yeni vaka kaydedildi. 212 vatandaşımız ise hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Yeni vakalar içinde gençlerin oranı artış gösteriyor. Umulanın aksine, üniversite öğrencilerimiz arasında aşılanma oranı düşük. Sağlıklı bir eğitim ortamı için gençlerimiz aşılarını aksatmadan yaptırmalı. Toplum, bütün gençlerinin aşı olarak mücadeleye katılmalarını bekliyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.