Dr. Ferruh İlter, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Yaşam 03.12.2020 - 17:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Dr. Ferruh İlter, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

İstanbul Tabip Odası, bir doktorun daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. Özel Çevre Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Rıza Ferruh İlter, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. İstanbul Tabip Odası Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Meslektaşımız, üyemiz, Özel Çevre Hastanesi ortopedi uzmanı Dr. Ferruh İlter Covid-19 nedeniyle tedavi görmekte olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyor, 'böyle gitmez, artık yeter' diye haykırıyoruz. Yönetemiyorsunuz” paylaşımını yaptı.

İstanbul Tabip Odası, bir doktorun daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Özel Çevre Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Rıza Ferruh İlter, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi.

İstanbul Tabip Odası Twitter'dan yaptığı açıklamada, “Meslektaşımız, üyemiz, Özel Çevre Hastanesi ortopedi uzmanı Dr. Ferruh İlter Covid-19 nedeniyle tedavi görmekte olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyor, 'böyle gitmez, artık yeter' diye haykırıyoruz. Yönetemiyorsunuz” paylaşımını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.