DÖVİZ İÇİN KRİTİK GELİŞME

Ekonomi 08.12.2021 - 09:01, Güncelleme: 08.12.2021 - 09:01
 

DÖVİZ İÇİN KRİTİK GELİŞME

KOCAELİ HABERİ
Katar Merkez Bankası ile TCMB arasındaki para birimi swap anlaşması uzatıldı. Katar Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Katar ve Türkiye, Katar Merkez Bankası ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası arasındaki Türk Lirası ve Katar Riyali takas düzenlemesinin uzatılmasına yönelik anlaşmanın uzatılmasından memnuniyetlerini ifade ederler" denildi. TCMB, Katar Merkez Bankası ile Mayıs 2020'de imzalanan anlaşma çerçevesinde geçen yıl Katar'dan 10 milyar dolar almıştı. kaynak:haberturk.com
KOCAELİ HABERİ

Katar Merkez Bankası ile TCMB arasındaki para birimi swap anlaşması uzatıldı.

Katar Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Katar ve Türkiye, Katar Merkez Bankası ile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası arasındaki Türk Lirası ve Katar Riyali takas düzenlemesinin uzatılmasına yönelik anlaşmanın uzatılmasından memnuniyetlerini ifade ederler" denildi.

TCMB, Katar Merkez Bankası ile Mayıs 2020'de imzalanan anlaşma çerçevesinde geçen yıl Katar'dan 10 milyar dolar almıştı.

kaynak:haberturk.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.