DİLOVASI MHP ESKİ İLÇE BAŞKANI METİN UZUNOK DİLOVASI'NDAKİ 'GEY' TARTIŞMASINA İSYAN ETTİ

Siyaset 11.12.2021 - 08:19, Güncelleme: 11.12.2021 - 08:50
 

DİLOVASI MHP ESKİ İLÇE BAŞKANI METİN UZUNOK DİLOVASI'NDAKİ 'GEY' TARTIŞMASINA İSYAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz günlerde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, Belediye Meclis toplantısında muhalif meclis üyeleri ile tartışmasında ekonomik ihtiyaçlarından dolayı yurt dışına iltica eden gençlerin kendilerine gerekçe sorulduğunda "ben geyim, Türkiye'de bize yaşam şansı tanımıyorlar" şeklindeki cevaplarından yola çıkarak "Sonra da orada Türkiye aleyhine bir sürü şeyler söylüyorlar. Dilovası'nda ne çok gey varmış da haberimiz yokmuş" demesi üzerine başlayan tartışma ve gösterilen tepkiler yerel ve ulusal gündemde geniş yer buldu.  Dilovası MHP eski ilçe başkanlarından tanınmış iş insanı Metin Uzunok bu tartışmaların Dilovası'nın imajına zarar verdiğini savunarak, sosyal medya sayfasından yazdığı şu yorumla tepki gösterdi; "Değirmen gitmiş millet şakşağının Peşinde. Neymiş belediye başkanı millete gey demiş. Allah aşkına bu öylemi anlaşılıyor? Konu gercekten üzücü. Bu insanların iltica edebilmek için bu durumları kullanıyorsa çok vahim durumdayız. Hem de Dilovası'nda buna üzülmek lazım. Bu ilçenin pırıl pırıl, calışkan gençleri hakıketen hangi nedenlerle bu duruma düşer, bunu konuşmak lazım, bunu irdelemek lazım. Başkanın boşta bulunup yanlış cümle kullanması tabi ki dogru degil. Aslında Başkan da ordaki meclis üyeleri de Dilovası’nın pırıl pırıl gençleri de aynı geminin içindeyiz. Burda boş siyasi manevralara gerek yok. Esas konu bu insanlar neden bu durumlara düşüyor? Dilovısı'nın gençleri neden iş bulamıyor? Dilovası’nı neden bu konularla hep beraber gündeme getiriyorsunuz? Unutmayın, olumsuz cümlelerle olumlu mesaj merilmez. Yani şu Başkan varya böyle dedi, Dilovası’nı rezil etti deyip, duymayana da duyurmak gibi . Kimse şunu düşünmesin. Kimseyi savunmuyorum sadece üzülüyorum. Gemideki durumlara Akp İlçe başkanı da Belediye başkanı da özür dileyip duracaklarına bu gençlere iş bulup vatanlarına dönmelerini sağlasın. Boş işlerle uğraşmasınlar. Dilovası’ndan gey mey çıkmaz. Yürüyüş yapanlar, bu işten siyasette olmaz, siyası kazanımda olmaz. Ayrıca Allah'ın yarattığı hepimiz bir kuluz işte"
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz günlerde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in, Belediye Meclis toplantısında muhalif meclis üyeleri ile tartışmasında ekonomik ihtiyaçlarından dolayı yurt dışına iltica eden gençlerin kendilerine gerekçe sorulduğunda "ben geyim, Türkiye'de bize yaşam şansı tanımıyorlar" şeklindeki cevaplarından yola çıkarak "Sonra da orada Türkiye aleyhine bir sürü şeyler söylüyorlarDilovası'nda ne çok gey varmış da haberimiz yokmuş" demesi üzerine başlayan tartışma ve gösterilen tepkiler yerel ve ulusal gündemde geniş yer buldu. 

Dilovası MHP eski ilçe başkanlarından tanınmış iş insanı Metin Uzunok bu tartışmaların Dilovası'nın imajına zarar verdiğini savunarak, sosyal medya sayfasından yazdığı şu yorumla tepki gösterdi;

"Değirmen gitmiş millet şakşağının Peşinde. Neymiş belediye başkanı millete gey demiş. Allah aşkına bu öylemi anlaşılıyor? Konu gercekten üzücü. Bu insanların iltica edebilmek için bu durumları kullanıyorsa çok vahim durumdayız. Hem de Dilovası'nda buna üzülmek lazım. Bu ilçenin pırıl pırıl, calışkan gençleri hakıketen hangi nedenlerle bu duruma düşer, bunu konuşmak lazım, bunu irdelemek lazım. Başkanın boşta bulunup yanlış cümle kullanması tabi ki dogru degil. Aslında Başkan da ordaki meclis üyeleri de Dilovası’nın pırıl pırıl gençleri de aynı geminin içindeyiz. Burda boş siyasi manevralara gerek yok. Esas konu bu insanlar neden bu durumlara düşüyor? Dilovısı'nın gençleri neden iş bulamıyor? Dilovası’nı neden bu konularla hep beraber gündeme getiriyorsunuz? Unutmayın, olumsuz cümlelerle olumlu mesaj merilmez. Yani şu Başkan varya böyle dedi, Dilovası’nı rezil etti deyip, duymayana da duyurmak gibi . Kimse şunu düşünmesin. Kimseyi savunmuyorum sadece üzülüyorum. Gemideki durumlara Akp İlçe başkanı da Belediye başkanı da özür dileyip duracaklarına bu gençlere iş bulup vatanlarına dönmelerini sağlasın. Boş işlerle uğraşmasınlar. Dilovası’ndan gey mey çıkmaz. Yürüyüş yapanlar, bu işten siyasette olmaz, siyası kazanımda olmaz. Ayrıca Allah'ın yarattığı hepimiz bir kuluz işte"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.