NAİL ÇİLER'İN DİLEĞİ MERAK EDİLDİ?

Güncel 14.08.2021 - 14:04, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:14
 

NAİL ÇİLER'İN DİLEĞİ MERAK EDİLDİ?

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesinin kurucu rektörü ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün geçtiğimiz gün geldiği Gebze'de, GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Gebze bölgesi sanayi, iş ve siyaset camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan  KOBİ OSB Başkanı Haluk Sekban'a bir ziyaret gerçekleştirdiler.. Haluk Sekban, Prof. Dr. Haluk Görgün ve Nail Çiler ziyaretin sonunda fotoğraf aşamasında Nail Çiler, Haluk Görgün'ü ortalarına alarak fotoğrafd çektirmek isteyince Haluk Görgün'den "Olmaz, siz ortaya geçin iki Haluk'un arasında dilek tutun" esprisini yapınca, Nail Çiler Haluk Görgün ile Haluk Sekban'ın ortasına geçti ve fotoğraf çekildi.. Nail Çiler'in iki Haluk arasında ne dilek tuttuğu ise öğrenilemedi.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesinin kurucu rektörü ve ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün geçtiğimiz gün geldiği Gebze'de, GTO Başkanı Nail Çiler ile birlikte Gebze bölgesi sanayi, iş ve siyaset camiasının tanınmış isimlerinden birisi olan  KOBİ OSB Başkanı Haluk Sekban'a bir ziyaret gerçekleştirdiler..

Haluk Sekban, Prof. Dr. Haluk Görgün ve Nail Çiler ziyaretin sonunda fotoğraf aşamasında Nail Çiler, Haluk Görgün'ü ortalarına alarak fotoğrafd çektirmek isteyince Haluk Görgün'den "Olmaz, siz ortaya geçin iki Haluk'un arasında dilek tutun" esprisini yapınca, Nail Çiler Haluk Görgün ile Haluk Sekban'ın ortasına geçti ve fotoğraf çekildi..

Nail Çiler'in iki Haluk arasında ne dilek tuttuğu ise öğrenilemedi.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.