AK PARTİLİLER GEBZE'DE YERLİ VE MİLLİ MALLARIMIZA SAHİP ÇIKTILAR

Siyaset 18.12.2021 - 19:34, Güncelleme: 18.12.2021 - 19:47
 

AK PARTİLİLER GEBZE'DE YERLİ VE MİLLİ MALLARIMIZA SAHİP ÇIKTILAR

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Teşkilatının, Gebze Kent Meydanı’nda düzenlediği ‘Yerli Malı Haftası’ Tutum, Yatırım ve Türk Malları etkinliğine, Ak Partilililerden katılım yoğun oldu.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Dilovası ilçe başkanı ilhan Yıldırım ve Ak Parti Dilovası kadın kolları başkanı Gülay Artut, elleriyle tuttukları yerli ve milli malımız olan bir tepsi baklava ile objektiflere birlikte poz verdiler..
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli il Kadın Kolları Teşkilatının, Gebze Kent Meydanı’nda düzenlediği ‘Yerli Malı Haftası’ Tutum, Yatırım ve Türk Malları etkinliğine, Ak Partilililerden katılım yoğun oldu..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Dilovası ilçe başkanı ilhan Yıldırım ve Ak Parti Dilovası kadın kolları başkanı Gülay Artut, elleriyle tuttukları yerli ve milli malımız olan bir tepsi baklava ile objektiflere birlikte poz verdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.