YENİ ÜST GEÇİT HAYATI KOLAYLAŞTIRDI

Gündem 16.01.2022 - 11:33, Güncelleme: 16.01.2022 - 11:33
 

YENİ ÜST GEÇİT HAYATI KOLAYLAŞTIRDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi yurtlar bölgesinde kalan öğrencilerin Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarında bulunan duraklara erişimini kolaylaştırmak amacıyla yapılan yaya üst geçidi hizmete girdi. Yoğun trafiğinin olduğu cadde öğrencilerin duraklara erişimi açısından güvenli değildi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti ve öğrenciler için modern çelik yaya üst geçidinin yapımına başladı. Hızla tamamlanan yaya üst geçidi, öğrenci ve vatandaşların hizmetine sunuldu. ZEMİNDE KOCAELİSPOR RENKLERİ KULLANILDI Kabaoğlu Mahallesindeki çalışma kapsamında güvenli ve kolay bir şekilde geçişi sağlayacak çelik yaya üst geçidi, 38 metre uzunlukta ve 3 metre genişliğinde yapıldı. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da düşünülerek üstgeçidin her iki tarafına asansör yerleştirildi. Yaya üst geçidinin ana platform yürüyüş kısmının zemini Kocaelispor’un Yeşil-Siyah renklerine boyandı. Üst geçidin merdiven basamak kaplamaları kaymaz malzeme olan tartan pistten yapıldı. VATANDAŞ MEMNUN Çalışma dahilinde üst geçitte 150 metreküp beton, 16 ton demir, 75 ton da çelik kullanıldı. Bu çalışmalar sonunda Kocaeli Üniversitesi yurtlar bölgesinde kalan öğrencilerin Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarında bulunan duraklara erişimi güvenli hale getirildi ve vatandaşın hizmetine sunuldu. Bölge sakinleri ve öğrenciler, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi yurtlar bölgesinde kalan öğrencilerin Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarında bulunan duraklara erişimini kolaylaştırmak amacıyla yapılan yaya üst geçidi hizmete girdi. Yoğun trafiğinin olduğu cadde öğrencilerin duraklara erişimi açısından güvenli değildi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi, harekete geçti ve öğrenciler için modern çelik yaya üst geçidinin yapımına başladı. Hızla tamamlanan yaya üst geçidi, öğrenci ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

ZEMİNDE KOCAELİSPOR RENKLERİ KULLANILDI

Kabaoğlu Mahallesindeki çalışma kapsamında güvenli ve kolay bir şekilde geçişi sağlayacak çelik yaya üst geçidi, 38 metre uzunlukta ve 3 metre genişliğinde yapıldı. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız da düşünülerek üstgeçidin her iki tarafına asansör yerleştirildi. Yaya üst geçidinin ana platform yürüyüş kısmının zemini Kocaelispor’un Yeşil-Siyah renklerine boyandı. Üst geçidin merdiven basamak kaplamaları kaymaz malzeme olan tartan pistten yapıldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Çalışma dahilinde üst geçitte 150 metreküp beton, 16 ton demir, 75 ton da çelik kullanıldı. Bu çalışmalar sonunda Kocaeli Üniversitesi yurtlar bölgesinde kalan öğrencilerin Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Bulvarında bulunan duraklara erişimi güvenli hale getirildi ve vatandaşın hizmetine sunuldu. Bölge sakinleri ve öğrenciler, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.