NAİL ÇİLER'E AİLE BOYU KUTLAMA

Güncel 24.11.2021 - 15:40, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:03
 

NAİL ÇİLER'E AİLE BOYU KUTLAMA

KOCAELİ HABERİ
Asıl mesleği öğretmenlik olan Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler'e 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile tebrik ziyaretleri devam ediyor. Nail Çiler'i bugün tebrik edenler arasında GTO Meclis üyesi olan eşi Sevgi Çiler ve Kızılay Gebze Şubesi Başkanı olan baldızı Oya Tunçel'de vardı.. Başkan Çiler çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Türk Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya TUNÇEL ve Kadın Kolları ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak üzere ziyarette bulundular. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Asıl mesleği öğretmenlik olan Gebze Ticaret Odası Başkanı nail Çiler'e 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile tebrik ziyaretleri devam ediyor. Nail Çiler'i bugün tebrik edenler arasında GTO Meclis üyesi olan eşi Sevgi Çiler ve Kızılay Gebze Şubesi Başkanı olan baldızı Oya Tunçel'de vardı..

Başkan Çiler çok mutlu olduğu bu ziyareti sosyal medyadan "Türk Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya TUNÇEL ve Kadın Kolları ekibi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak üzere ziyarette bulundular. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözleri ile duyurdu..

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.