DİLOVASIN'DA GÖZLER GÜLÜYOR

Dünya 08.02.2021 - 20:27, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASIN'DA GÖZLER GÜLÜYOR

KOCAELİ HABERİ Belediye Başkanı seçilmeden önce de Dilovalı gençlerin eğitim, kültür ve spor yaşamlarına sürekşli olarak katkıda bulunduğu için Dilovası gençliğinin sevgisini ve güvenini kazanmış olan Hamza Şayir, belediye başkanı seçildikten sonra da onlarla olan bağını giderek güçlendirmeye devam ediyor.. Hamza Şayir bugün mesai çıkışında belediye önünde kendsi ile selfie çekmek isteyen gençleri kırmayarak çekilen selfieyi sosyal medyadan "Bizde mesai bitmez... Yeter ki siz hep tebessüm edin. Gençler ile Yükselen Şehir Dilovası" mesajı ile paylaştı.. Fotoğraf karesinde ise gülen gözler dikkatlerden kaçmadı..  

KOCAELİ HABERİ Belediye Başkanı seçilmeden önce de Dilovalı gençlerin eğitim, kültür ve spor yaşamlarına sürekşli olarak katkıda bulunduğu için Dilovası gençliğinin sevgisini ve güvenini kazanmış olan Hamza Şayir, belediye başkanı seçildikten sonra da onlarla olan bağını giderek güçlendirmeye devam ediyor..

Hamza Şayir bugün mesai çıkışında belediye önünde kendsi ile selfie çekmek isteyen gençleri kırmayarak çekilen selfieyi sosyal medyadan "Bizde mesai bitmez... Yeter ki siz hep tebessüm edin. Gençler ile Yükselen Şehir Dilovası" mesajı ile paylaştı..

Fotoğraf karesinde ise gülen gözler dikkatlerden kaçmadı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.