DİLOVASI’NDAN KÖRFEZ’E YARDIM ELİ

31.01.2021 - 17:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI’NDAN KÖRFEZ’E YARDIM ELİ

KOCAELİ HABERİ Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği (DENAD) kendi ilçe sınırlarını aşarak komşu ilçelere bile yardım götürmeye başladı.. Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği yöneticileri bugün Körfez ilçesine götürdükleri yardımı "Körfez ilçemizde ikamet eden Fatma Acar ablamızın ihtiyacı ola özellikli tekerlekli sandalyesini hayırseverlerimizin destekleri ile karşıladık." mesajı ile paylaştılar..

KOCAELİ HABERİ Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği (DENAD) kendi ilçe sınırlarını aşarak komşu ilçelere bile yardım götürmeye başladı..


Dilovası Engelli Aileler ile Dayanışma Derneği yöneticileri bugün Körfez ilçesine götürdükleri yardımı "Körfez ilçemizde ikamet eden Fatma Acar ablamızın ihtiyacı ola özellikli tekerlekli sandalyesini hayırseverlerimizin destekleri ile karşıladık." mesajı ile paylaştılar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.