DİLOVASI'NDAKİ O TESİSE 265.497 TL PARA CEZASI KESİLDİ

Dünya 07.10.2020 - 05:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'NDAKİ O TESİSE 265.497 TL PARA CEZASI KESİLDİ

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Dilovası ilçesi Çerkeşli mevkiinde bulunan Kömürcüler organize sanayi bölgesinde faliyette olan Atakaş Tic. Aş'ye kömürlerin yanması sonucu çevreye yayılan pis gaz ve koku sebebiyle toplam 265.497 TL idari para cezası kesildi.. Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, Dilovalılardan gelen şikayet ve tepkiler üzerine harekete geçerek pis koku saçan tesisi buldu ve cezayı kesti.. Kocaeli Valiliği ceza konusunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; İlimiz Dilovası ilçesi Çerkeşli mevkiinde bulunan Kömürcüler organize sanayi bölgesinde faliyette olan Atakaş Tic. Aş. de 05.10.2020 tarihinde kömürlerin yanması sonucu oluşan gaz ve koku sebebiyle Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğümüzce söz konusu tesise 88.499  TL idari yaptırım cezası  uygulanmıştır. Ancak 06.10.2020 tarihinde kömür yangınının, koku ve gaz emisyonunun devam ettiği tespit edildiğinden bahse konu tesise tekrar 176.998 TL idari yaptırım  cezası uygulanmıştır. Böylece tesise toplam 265.497 TL idari para cezası uygulanmıştır. Söndürme  işlemleri devam etmekte olup, Valiliğimizin koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Kaymakamlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz  görevlilerince sorunun en kısa sürede çözülmesi için tedbirler alınmaya devam edilmektedir.                                                                                                                

KOCAELİ HABERİ-CENGİZ YUCAK Dilovası ilçesi Çerkeşli mevkiinde bulunan Kömürcüler organize sanayi bölgesinde faliyette olan Atakaş Tic. Aş'ye kömürlerin yanması sonucu çevreye yayılan pis gaz ve koku sebebiyle toplam 265.497 TL idari para cezası kesildi..

Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü, Dilovalılardan gelen şikayet ve tepkiler üzerine harekete geçerek pis koku saçan tesisi buldu ve cezayı kesti..

Kocaeli Valiliği ceza konusunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İlimiz Dilovası ilçesi Çerkeşli mevkiinde bulunan Kömürcüler organize sanayi bölgesinde faliyette olan Atakaş Tic. Aş. de 05.10.2020 tarihinde kömürlerin yanması sonucu oluşan gaz ve koku sebebiyle Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğümüzce söz konusu tesise 88.499  TL idari yaptırım cezası  uygulanmıştır. Ancak 06.10.2020 tarihinde kömür yangınının, koku ve gaz emisyonunun devam ettiği tespit edildiğinden bahse konu tesise tekrar 176.998 TL idari yaptırım  cezası uygulanmıştır. Böylece tesise toplam 265.497 TL idari para cezası uygulanmıştır.

Söndürme  işlemleri devam etmekte olup, Valiliğimizin koordinasyonunda Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Kaymakamlığı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz  görevlilerince sorunun en kısa sürede çözülmesi için tedbirler alınmaya devam edilmektedir.


                                                                                                             
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.