AKŞENER 'TEK ADAY' TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU

Siyaset 06.10.2021 - 12:26, Güncelleme: 06.10.2021 - 12:26
 

AKŞENER 'TEK ADAY' TARTIŞMASINA SON NOKTAYI KOYDU

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı olarak tek Cumhurbaşkanı adayı göstereceklerini açıkladı. Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. İYİ Parti lideri "Sözlerimin son bölümünde son dönemki tartışmalara değinmek istiyorum. Katıldığın bir televizyon programında 'Ben başbakanlığa talibim' dedim. Çarşı karıştı. Tam bir haftadır televizyonlarda öyle mi olacak, böyle mi olacak. Onu mu dedi bunu dedi tartışılıyor" ifadelerini kullandı. Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: "Söylediğimiz çok açık; Millet İttifakı olarak bir Cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz ve bu Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı olacak. Cumhur İttifakı paydaşlarının aksine yeni bir Sayın Erdoğan seçmeyeceğiz. Aday göstereceğiz kişi dünyanın en becerikli, muteber insanı olsa bile Türkiye bu ucube sistemle yönetilemez. Sorunumuz Sayın Erdoğan'ın kötü ve başarısız bir cumhurbaşkanı olması değil, sorunumuz bir sistem sorunu."
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı olarak tek Cumhurbaşkanı adayı göstereceklerini açıkladı.

Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti lideri "Sözlerimin son bölümünde son dönemki tartışmalara değinmek istiyorum. Katıldığın bir televizyon programında 'Ben başbakanlığa talibim' dedim. Çarşı karıştı. Tam bir haftadır televizyonlarda öyle mi olacak, böyle mi olacak. Onu mu dedi bunu dedi tartışılıyor" ifadelerini kullandı.

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Söylediğimiz çok açık; Millet İttifakı olarak bir Cumhurbaşkanı adayı göstereceğiz ve bu Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı olacak. Cumhur İttifakı paydaşlarının aksine yeni bir Sayın Erdoğan seçmeyeceğiz. Aday göstereceğiz kişi dünyanın en becerikli, muteber insanı olsa bile Türkiye bu ucube sistemle yönetilemez. Sorunumuz Sayın Erdoğan'ın kötü ve başarısız bir cumhurbaşkanı olması değil, sorunumuz bir sistem sorunu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.