DİLOVASI'NDA YAKALANDILAR

17.09.2020 - 12:19, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'NDA YAKALANDILAR

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 5 tarihi eser kaçakçısını Dilovası'nda yakaladı.. İşte Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklama; Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında, 16 Eylül 2020 günü, Dilovası İlçesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserleri 3 milyon dolar karşılığı satmak için müşteri aradığı bilgisinin alınması üzerine, yapılan operasyon sonucunda; (5) şüpheli şahıs ile birlikte (6) adet Tevrat olduğu değerlendirilen tarihi deri kitap, (1) adet tunç testi, (15) adet çeşitli boyutlarda tarihi obje olmak üzere toplamda (22) adet tarihi eser ele geçirilmiştir. Olayla ilgili H.G., M.Y., M.S.E., E.V. ve C.Y. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.

KOCAELİ HABERİ Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 5 tarihi eser kaçakçısını Dilovası'nda yakaladı..

İşte Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklama;
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca, Tarihi Eser Kaçakçılığı ile Mücadele kapsamında, 16 Eylül 2020 günü, Dilovası İlçesinde bir şahsın elinde bulunan tarihi eserleri 3 milyon dolar karşılığı satmak için müşteri aradığı bilgisinin alınması üzerine, yapılan operasyon sonucunda; (5) şüpheli şahıs ile birlikte (6) adet Tevrat olduğu değerlendirilen tarihi deri kitap, (1) adet tunç testi, (15) adet çeşitli boyutlarda tarihi obje olmak üzere toplamda (22) adet tarihi eser ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili H.G., M.Y., M.S.E., E.V. ve C.Y. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.