DİLOVASI'NDA GÜZEL BİR İŞ BİRLİĞİ

Dünya 12.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'NDA GÜZEL BİR İŞ BİRLİĞİ

Dilovası'nda Hakan Çil Başkanlığında örnek bir sosyal sorumluluk görevi yapan "1 Tebessüm 1 Hayat Derneği" ile Dilovası İyi Parti ilçe Başkanlığı başkan Emin Yılmaz bir ailenin daha yüzünü güldürdü.. 1 Tebessüm 1 Hayat Derneği ve Dilovası Dilovası İyi Parti ilçe başkanlığı ile ortaklaşa organize ettikleri ve eliyerek seçilen muhtac ailere yardımlara devam ediyorlar. Kurban Bayramı’nda da çocukların yüzlerini güldürerek  ‘Bir çocuk gülerse dünya güler’ sloganı ile harekete geçen dernek yöneticileri, çocuklara bayramlık hediyeler ve gecen ay en az 150 aileye kumanya yardımında bulunarak alkışlanacak harekete imza attılar. Dilovası İyi parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz dün gerçekleşen bir yardımı da sosyal medyadan '1 tebessüm 1 hayat derneği ile İYİ parti Dilovası ilçe başkanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu yardımlarda, Diliskelesi mahallemizdeki ev yapan ailemize tuğla yardımında bulunduk. Dernek başkanımız Hakan Çil'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...'' sözleri ile paylaştı..

Dilovası'nda Hakan Çil Başkanlığında örnek bir sosyal sorumluluk görevi yapan "1 Tebessüm 1 Hayat Derneği" ile Dilovası İyi Parti ilçe Başkanlığı başkan Emin Yılmaz bir ailenin daha yüzünü güldürdü..

1 Tebessüm 1 Hayat Derneği ve Dilovası Dilovası İyi Parti ilçe başkanlığı ile ortaklaşa organize ettikleri ve eliyerek seçilen muhtac ailere yardımlara devam ediyorlar. Kurban Bayramı’nda da çocukların yüzlerini güldürerek  ‘Bir çocuk gülerse dünya güler’ sloganı ile harekete geçen dernek yöneticileri, çocuklara bayramlık hediyeler ve gecen ay en az 150 aileye kumanya yardımında bulunarak alkışlanacak harekete imza attılar.

Dilovası İyi parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz dün gerçekleşen bir yardımı da sosyal medyadan '1 tebessüm 1 hayat derneği ile İYİ parti Dilovası ilçe başkanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu yardımlarda, Diliskelesi mahallemizdeki ev yapan ailemize tuğla yardımında bulunduk. Dernek başkanımız Hakan Çil'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...'' sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.