DİLOVASI'NDA BUGÜN BAŞLIYOR

Dünya 02.07.2020 - 00:20, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI'NDA BUGÜN BAŞLIYOR

KH/CENGİZYUCAK ilovası Devlet Hastanesi bünyesinde yeni açılan Göz Polikliniği bugünden itibaren hizmet vermeye başlıyor.. Dilovalı göz hastalları için sevindirisici olan bu haberi sosyal medyadan duyuran Ak Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut "Bu Perşembe gününden itibaren başlamak suretiyle her perşembe günü Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde Göz Polikliniği kıymetli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Hayırlı olmasını temenni ediyor,herkese sağlıklı günler diliyorum." dedi..

KH/CENGİZYUCAK ilovası Devlet Hastanesi bünyesinde yeni açılan Göz Polikliniği bugünden itibaren hizmet vermeye başlıyor..

Dilovalı göz hastalları için sevindirisici olan bu haberi sosyal medyadan duyuran Ak Parti Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut "Bu Perşembe gününden itibaren başlamak suretiyle her perşembe günü Dilovası Devlet Hastanesi bünyesinde Göz Polikliniği kıymetli vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Hayırlı olmasını temenni ediyor,herkese sağlıklı günler diliyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.