Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan arka arkaya paylaşımlar: 'Erken paylaşmışım...'

Siyaset 12.10.2021 - 07:23, Güncelleme: 12.10.2021 - 07:23
 

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan arka arkaya paylaşımlar: 'Erken paylaşmışım...'

kocaelihaberi
2022 Dünya Kupası hedefine yeni hocası Stefan Kuntz'la devam eden A Milli Takım, Letonya deplasmanında çok kritik bir maça çıktı. 70'te Merih Demiral'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen Türkiye 75'te Serdar Dursun'la beraberliği buldu, 90+8'de  Burak Yılmaz'ın penaltı golüyle sahadan 1-2 galip ayrıldı. Maçın bitmeden hemen önce paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Dünya Kupası yolunda Letonya karşısında önemli bir galibiyet alan A Milli Futbol Takımı’mızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş, maçın bitmesinin ardından bir tweet daha attı. Bir önceki paylaşımını alıntılayan Yavaş,  "Heyecandan erken paylaşmışım" dedi.  Maçın ardından bir açıklama da Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu,  A Milli Takım'ı tebrik etti. İmamoğlu paylaşımında, "90+8  Yaşasın Milli Takım" ifadesini kullandı.
kocaelihaberi

2022 Dünya Kupası hedefine yeni hocası Stefan Kuntz'la devam eden A Milli Takım, Letonya deplasmanında çok kritik bir maça çıktı. 70'te Merih Demiral'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşen Türkiye 75'te Serdar Dursun'la beraberliği buldu, 90+8'de  Burak Yılmaz'ın penaltı golüyle sahadan 1-2 galip ayrıldı.

Maçın bitmeden hemen önce paylaşımda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Dünya Kupası yolunda Letonya karşısında önemli bir galibiyet alan A Milli Futbol Takımı’mızı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş, maçın bitmesinin ardından bir tweet daha attı. Bir önceki paylaşımını alıntılayan Yavaş,  "Heyecandan erken paylaşmışım" dedi. 

Maçın ardından bir açıklama da Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu,  A Milli Takım'ı tebrik etti. İmamoğlu paylaşımında, "90+8  Yaşasın Milli Takım" ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.