DİLOVASI BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 10.08.2019 - 11:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ!

Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü yapan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Abdullah Şanlı vefat etti! Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın Kayınpederi ve uzun yıllar eğitim camiasında öğretmenlik ve müdürlük yapan daha sonra Dilovası Belediyesi’nde göreve başlayan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Abdullah Şanlı bu sabah vefat etti. Uzun süredir tedavi gören Şanlı’nın vefatı Dilovası'nda ve Dilovası Belediyesi personeli arasında derin bir üzüntü oluştururken, Şanlı’nın cenazesinin bugün Hz. Ali Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği açıklandı. kocaelihaberi.com ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.   

Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü yapan ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Abdullah Şanlı vefat etti!

Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar’ın Kayınpederi ve uzun yıllar eğitim camiasında öğretmenlik ve müdürlük yapan daha sonra Dilovası Belediyesi’nde göreve başlayan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz yıllarda emekli olan Abdullah Şanlı bu sabah vefat etti.

Uzun süredir tedavi gören Şanlı’nın vefatı Dilovası'nda ve Dilovası Belediyesi personeli arasında derin bir üzüntü oluştururken, Şanlı’nın cenazesinin bugün Hz. Ali Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası defnedileceği açıklandı.

kocaelihaberi.com ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.