DİLOVASI BAŞKANI, BÜYÜKAKIN'A ÖYLE BİR ÖVGÜ DİZDİKİ

Dünya 17.10.2020 - 00:16, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI BAŞKANI, BÜYÜKAKIN'A ÖYLE BİR ÖVGÜ DİZDİKİ

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Diliskelesi sahilinde hemen Osmangazi köprüsünün ayaklarının yanında yaptığı yeni parkın ve sahil düzenlemesinin fotoğraflarını sosyal medyadan "Nasıl olmuş? Diliskelesi Sahil 1.Etap" sorusu ile paylaştı.. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de anında yine sosyal medyadan şu cevabı verdi; DİLİSKELESİ sahil 1. Etap Yükselen Şehir Dilovası Sen benim şehrimdeki bütün Sokakların, Caddelerin, Sahillerin, Parkların, Adı OLMALISIN... ve de OLACAKSIN... Teşekkürler Doç.Dr. Tahir Büyükakın  

KOCAELİ HABERİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Diliskelesi sahilinde hemen Osmangazi köprüsünün ayaklarının yanında yaptığı yeni parkın ve sahil düzenlemesinin fotoğraflarını sosyal medyadan "Nasıl olmuş? Diliskelesi Sahil 1.Etap" sorusu ile paylaştı..

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'de anında yine sosyal medyadan şu cevabı verdi;

DİLİSKELESİ sahil 1. Etap
Yükselen Şehir Dilovası
Sen benim şehrimdeki bütün Sokakların,
Caddelerin,
Sahillerin,
Parkların,
Adı OLMALISIN...
ve de OLACAKSIN...
Teşekkürler Doç.Dr. Tahir Büyükakın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.