DİLOVASI AK PARTİ SAHAYA TAM KADRO ÇIKTI

Siyaset 30.07.2020 - 08:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

DİLOVASI AK PARTİ SAHAYA TAM KADRO ÇIKTI

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı dün akşam milletvekilleri ve tüm parrti birimleri ile sahada siyaset çalışmasındaydılar.. Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetiminin düzenlenmiş olduğu ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın başlatmış olduğu "Gönül Seferberliği projesi" kapsamında kurdukları Üye Sıtandını, Dilovası Ak Partinin simge isimlerinden birisi olan Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut , önceki dönem gençlik kolları Başkanı Suat Şık, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettikten sonra sahaya dağılarak yolda yürüyene ve kafelerde oturan vatandaşlarla sohbet ettiler..

KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı dün akşam milletvekilleri ve tüm parrti birimleri ile sahada siyaset çalışmasındaydılar..

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetiminin düzenlenmiş olduğu ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın başlatmış olduğu "Gönül Seferberliği projesi" kapsamında kurdukları Üye Sıtandını, Dilovası Ak Partinin simge isimlerinden birisi olan Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman İlçe Başkanı Osman Akbulut, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut , önceki dönem gençlik kolları Başkanı Suat Şık, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ziyaret ettikten sonra sahaya dağılarak yolda yürüyene ve kafelerde oturan vatandaşlarla sohbet ettiler..
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Osman Akbulut dahil, oturan insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.